023 - 574 83 79

Missie 2 - Mission Impossible

Ook deze missie start bij Saplaza aan de veerplas te Haarlem, deze onopvallende locatie ligt op steenworp afstand van ons hoofdkwartier: een schitterend fort dat onderdeel is van de "Stelling van Amsterdam".

Na een briefing onder het genot van koffie en thee ontvangt ieder team een koffer met geheime instructies. De missie gaat nu van start.

Bij het aanschouwen van onze oude legervoertuigen waant u zich even terug in de tijd. De ronkende voertuigen staan inmiddels voor u en uw collega's in colonne gereed!

Onder begeleiding van een teamcaptain starten de teams nu met de rally. De opdrachten en instructies voeren de teams langs diverse forten en objecten uit de "Stelling van Amsterdam" op weg naar het einddoel.

Het Einddoel

Dit betreft een groot overdekt sneeuwoord waar u met uw gezelschap de afdalingen aangaat. Dat kan mét en zonder begeleiding en uiteraard blijft u uw legeroutfit dragen. Spannende, sportieve en hilarische momenten wachten u tijdens deze afdalingen!

Hierna keert u in colonne terug naar het hoofdkwartier waar u van de commandant als dank voor de inzet een wijnproeverij aangeboden krijgt met de lekkerste wijnen uit Frankrijk. Vanzelfsprekend kunnen wij aansluitend op de wijnproeverij een heerlijke bbq voor u verzorgen.

Nog even blijven genieten van de unieke sfeer van dit fort en zijn omgeving? Wat dacht u van een heerlijke BBQ of een diner? Het kan allemaal in deze veelzijdige missie!

 

Duur van het evenement:  5 uur.

Aantal personen:  vanaf 16 deelnemers

Prijsindicatie:  € 94,00 p.p.

 

 

MISSIES

MEER..