023 - 574 83 79

Missie 2: rally stelling van amsterdam

Deze missie start in Spaarnwoude, gelegen nabij Haarlem. Dit groene natuurgebied staat sinds 1996 op de UNESCO-werelderfgoedlijst en is een mooie startlocatie voor deze rally.

Dit mooie natuurgebied ligt op steenworp afstand van schitterend forten die onderdeel zijn van de "Stelling van Amsterdam". Na een briefing onder het genot van koffie en thee ontvangt ieder team een koffer met geheime instructies. De missie gaat nu van start.

Bij het aanschouwen van onze oude legervoertuigen waant u zich even terug in de tijd. De ronkende voertuigen staan speciaal voor u en uw collega's in colonne gereed!

Onder begeleiding van een teamcaptain en begeleider starten de teams nu met de rally. De opdrachten en instructies voeren de teams langs diverse forten en objecten uit de "Stelling van Amsterdam" op weg naar het einddoel.

Het Einddoel

Aangekomen bij het einddoel strijdt u tijdens een activiteit naar keuze tegen uw collega's, vrienden of familie.

Wij hebben verschillende activiteiten waar u uit kunt kiezen. Bijvoorbeeld: Paintball, Archery tag, Canadese kanotocht, skiën, snowboarden en quad bike rijden. Dit alles is mogelijk op verschillende locaties door heel Spaarnwoude. De keuzeactiviteit zal teven de start- en eindlocatie bepalen. Vraag de brochure aan voor alle mogelijkheden.

De frontlinie waarin u opereert is erg uitgestrekt tijdens de rally en de eindactiviteit zal intensief gestreden worden. Welk team is snel en inventief? Één team zal de eer opstrijken, maar is dit team ook de uiteindelijke winnaar? De opdrachten die u eerder met de voertuigen heeft uitgevoerd tellen immers ook mee. Iedereen heeft dus een gelijke kans op de overwinning.

Na de prijsuitreiking kunt u kiezen voor een bier- of wijnproeverij met de lekkerste dranken gepresenteerd door een echte (bier)sommelier (optioneel).

Vanzelfsprekend kunnen wij aansluitend op de proeverij een heerlijk diner of BBQ voor u verzorgen (optioneel).

 

Duur van het evenement:  5 uur.

Aantal personen:  vanaf 16 t/m 500 deelnemers (meer of minder op aanvraag).

Prijsindicatie:  € 128,50 p.p.

 Prijzen zijn exclusief btw.

 

MISSIES