023 - 574 83 79

Missie 1 - De Mobilisatie

Deze missie start bij Saplaza aan de veerplas te Haarlem. Deze onopvallende locatie ligt op steenworp afstand van ons hoofdkwartier: een schitterend fort dat onderdeel is van de "Stelling van Amsterdam". Na een briefing onder het genot van koffie en thee ontvangt ieder team een koffer met geheime instructies. De missie gaat nu van start.

Bij het aanschouwen van onze oude legervoertuigen waant u zich even terug in de tijd. De ronkende voertuigen staan inmiddels voor u en uw collega's in colonne gereed!

Onder begeleiding van een teamcaptain starten de teams nu met de rally. De opdrachten en instructies voeren de teams langs diverse forten en objecten uit de "Stelling van Amsterdam" op weg naar het einddoel.

Het Einddoel

Aangekomen bij het einddoel strijdt u om de eer tegen uw collega's, vrienden of familie.

Bij aankomst ontvangt u uitgebreide instructies en een paintball uitrusting. De frontlinie waarin u opereert is erg uitgestrekt en biedt veel plaatsen waar u zich kunt verschansen. Op deze plek zal intensief gestreden worden. Welk team is snel, inventief en onzichtbaar voor de vijand? Één team zal de eer opstrijken, maar is dit team ook de uiteindelijke winnaar? De opdrachten die u eerder met de voertuigen heeft uitgevoerd tellen immers ook mee. Iedereen heeft dus in principe een gelijke kans op de overwinning.

Na de prijsuitreiking krijgt u van de commandant als dank voor de inzet een wijnproeverij aangeboden met de lekkerste wijnen uit Frankrijk.

Vanzelfsprekend kunnen wij aansluitend op de wijnproeverij een heerlijke BBQ voor u verzorgen.

 

Duur van het evenement:  5 uur.

Aantal personen:  vanaf 16 deelnemers.

Prijsindicatie:  € 89,00 p.p.

 

 

 

 

MISSIES

MEER..